Päivällinen masussa, vierellä lehmämukillinen tuoretta kahvia ja pari Vanilja-Paussia  -> voisiko enempää enää pyytää? Eli kaikki varsin mallillaan. Tytöt aloittelevat illan lastenohjelmatuokiota ja Rakkain saapuu pian töistä päästämään minut kauppaan.

Sain töissä tänään siirron, sermin toiselle puolelle :D. Samalla kasa epämääräisiä aanelosia vaihtui suht tuoreeseen atk-laitteistoon joten tässähän voisi puhua jopa edistymisestä ;). Mutta no juu, työ on sama ja siitä tykkään edelleen. Kyllähän sitä tulee mietittyä jo pää sauhuten tulevaisuuttakin - missä vaiheessa sitä lähtisi etsimään vielä parempaa työtä, missä vaiheessa toteuttaisi muita suunnitelmiaan. Mutta maltti on valttia, tämä tuntuu nyt niin mukavaiselta ettei todellakaan ole syytä vielä muuta pohtia sen kummemmin.

Takana on ihana luxus-viikonloppu joten nyt riittää virtaa pitkälle eteenpäin. Tytöt olivat yökyläilemässä lauantaista sunnuntaihin, ja me ehdimme Rakkaimman kanssa treffata toisiamme puuhaten monenlaista mukavaa. Oli hyvää ruokaa ja paljon paljon juttuhetkiä, tuntuu ettei arki-iltoina ehdi kunnolla nykyään puhuakaan. Katsastimme myös Tennispalatsilla Jadesoturin - sitä oli odotettu ja odotukset olivat korkealla, mutta nekin ylittyivät ja reippaasti! Mahtava elokuva, ei voi muuta sanoa. Vau. Kuuluu ehdottomasti sarjaan 'pakko hankkia kun julkaistaan dvd:llä'.

Mutta nyt karkaan kauppaan ja palaan jatkamaan tuonnempana.

- Terhi.