Sateinen torstai-ilta. Lihapullat ja potut löysivät vatsaan - maistuipas 'oikea ruokakin' pitkästä aikaa kun on tullut pysyteltyä tuolla salaattilinjoilla enemmänkin. Tällaisena viileänä päivänä ajattelinkin sitten kokkailla tuhdimminkin :)

On tullut pidettyä hiljaiseloa täälläkin, lievää laskusuhdannetta ollut mielialoissa (taas?) viimeaikoina. Lähinnä koskien työelämää ja sen raastavuutta, vaikuttaa koko olemukseen kun ei töissä ole hyvä olla. Minkäs teet, koittanut tässä pälyillä suuntaan jos toiseenkin ja heitellä hakemuksilla - ei ole helppoa ei.

Ja kun asiaa vaikeuttamassa on se että päivittäinen työaika ei saisi mennä yli klo 16 (satunnaiset poikkeamat käy), ei paikkoja ihan kymmenittäin ole tarjolla. Huokaus. Huokaus. Huokauksien sarja.

Eli tällä hetkellä erittäinkin Wanted on lähes mikä vain työ jossa saa Tehdä jotakin, josta maksetaan jotakin ja josta pääsee ajoissa pois. Tänne mulle kiitos yksi sellainen - mielellään varsin pian ennenkuin posautan nykyisen toimiston ääliö-päälliköineen ilmaan.

Olo noin fyysisesti jo huomattavasti parempi - tukkoisuus nuhineen ja jonkinasteinen yskäkin vielä mukana kulkevat, mutta muutoin ihan ok. Vielä kun saisin tämän henkisen puolen juoksemaan niin mikäs tässä olisi ollessa ;)

Mukavaa torstaita Sinulle toivoo

Terhi.