Juhannus lähenee suorastaan kohisten, herkut odottavat vielä kauppojen hyllyllä. Mitään super-gourmeeta ei ole suunnitelmissa, vaan kaikkea mahdollista hyvää syötävää akselilla lihat-salaatit-hedelmät-herkut.

Vielä seitsemän työpäivää rämpimättä kunnes suljen pölyisen toimiston oven perässäni (ainakin) kolmeksi viikoksi..... Ah ja voih jo etukäteen sitä helpotuksen huokausta :)  Kenties kesäonni potkaisee ja palaan sinne loman jälkeen enää pöytäni putsaamaan ja heittämään pysyvät heipat - in my dreams ainakin.

Unista puheenollen sain viime yön unessani yhtäkkisesti työtarjouksen ryhtyä kiertäväksi kotihoitajaksi vanhuksille ja minäpä suostuin, auvoinen hymy kasvoillani aamulla heräsin kunnes tömähdin todellisuuteen ja tajusin että kyseessä oli todellakin vain uni ja samat kuviot odottivat edessä edelleen. Noh, ehkä vielä joskus jotakin muuta - vaikka sitten sitä mummojen kääntelyä ;)  Moiseen ei tosin ole kokemusta saati koulutusta mutta eipä tuo ole ennenkään haitaksi ollut.

Tytöt polskivat parastaikaa kylvyssä Rakkaimman vahtivan silmän alla, joten allekirjoittanutta kutsuu iltapuurojen keittely. Mukavaista loppuviikkoa Sinulle - alahan jo valmistautua Juhannukseen :)

- Terhi