Isomman korvatulehdus (vol. 2) sai aihetta jäädä tänään kotiin, Pikkua myöden. Neiti Potilaalla kun ei oikeastaan ole muuta vaivaa kuin öinen satunnainen korvasärky ja pienimuotoinen silmätulehdus niin olemme viettäneet kaikenkaikkiaan normaalia vapaapäivää. Sekös sopii, varaslähtö Juhannuksen vietolle maistuu huomattavasti makoisammalta kuin jälleen uusi pölyinen toimistopäivä.

Pyhänajan herkut löysivät jo tiensä kotikaappeihin, nyt ei passaa unohtaa yhtään treenikertaa väliin vaikka kuinka lomailuttaisi... saapi sitten edes hippasen paremmalla omatunnolla natustaa sitä ja tätä.

Lauantaina saattaa onni potkaista ja pääsemme veneilemään, taidan tekaista jonkin 'omastapäästä'-kakun valmiiksi jemmaan viemisiksi. Muutoin Juhannuksen aika kuluu mitä luultavammin leppoisan yhdessäolon ja runsaan ulkoilun puitteissa, jospa saisimme kutsun grillin ääreenkin jossain vaiheessa.

Palaan kenties taas jossain vaiheessa näihin riveihin, mutta nyt toivotan jo mitä rauhaisinta ja ihaninta Juhannusta ihan kaikille :)

- Terhi