Mukavainen lomareissu Joensuun nurkilla on nyt takanapäin. Kaikki sujui oikeinkin mallikkaasti, hotelliyöpymisessä ei minkäänlaisia ongelmia ja tytöt olivat haltioissaan kesätekemisistä. Tuli nähtyä Viirun ja Pesosen Kuumatka ja Joensuussa ihana Mukulakatu luotuna Kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicumiin. Molempia edellämainittuja suosittelen erittäin lämpimästi, näille 2- ja 4-vuotiaillekin ipanoille sopivia tekemisiä ja vanhemmatkin viihtyvät taatusti.

Muutoin matka sujui lukuisista leikkipaikoista ja puistonnurkista nauttiessa, hitusen kauppoja kierrellessä ja torilla ihmettelemässä. Kyseinen puoli kotimaasta tarjoaa erittäin antoisia maisemia ja leppoisaa tunnelmaa - täytyy olla varsin tyytyväinen että matkamme suuntasi juuri sinne :)

Matkakuvia löytyy taas osoitteesta http://matkan-varrelta.blogspot.com/.

- - -

Pikku tuli kipeäksi, ressupieni. Kuume nousi perjantai-iltana ja pysyy nyt sunnuntaina edelleen turhan korkealla. Syömiset ei oletettavasti maistu, välillä jaksaa vähän touhuta mutta sitten taas pötköttelee sohvalla tai sylissä. Tänään taitaa kutsua lääkäri, jos pieni jaksaisi käydä korviaan näyttämässä.

Huomenna odottaa allekirjoittaneen töihinpaluu, antoisa loma on loppumetreillään. Ikäväkseni huomaan palaavani samaan pölyiseen toimistoon, ja yhä edelleen odotan mullistavaa muutosta tähän tilanteeseen. Monia puheluja on otettu ja sähköposteilla pommitettu, kunha vastaavat palaavat lomiltaan niin hyökkään taas hakemaan Mitä Tahansa Muuta. Kerron jos etenen - Kun etenen.

Nyt lataan kahvikuppini ja palaan aivan toisaalle - mukavaa sunnuntaita Sinulle.

- Terhi