Kotona. Pikku vuorostaan kipeänä, jopa elämänsä ensimmäistä tulehduksenpoikasta korvassa. Reppana on niin suloinen sairastaessaankin, pari päivää meni varsin rauhaksiin kun toinen nukahteli kesken lauseen isin ja äidin sängylle. Eilen vielä näytti mittari 39 astetta iltasella, ja Pikku helotti kuin lämpöpatteri.

Tänään aamulla Pikku näytti jo enemmän omalta itseltään, jaksoi höpötellä ja touhuakin riitti. Kunnan lasten-sairaanhoitaja sai täyden kympin osuudestaan kun poikettiin tyttöä näyttämässä, kerrankin voi sanoa että terveydenhoitokäynti oli kiireetön, mukava ja erittäin asiallinen. Pikku höpötti lääkärille, antoi tutkia korvat ilman että edes sylissä olisin pitänyt - sen kuin istui omalla tuolillaan ja vastaili hoitajan kysymyksiin samalla kun korvia tutkittiin pitkäänkin. Nii-in reipas tyttö rakas.

Kotiintultua piti soittaa mummille kuulumiset ja Pikku tietysti höpötti samalla enemmänkin. Lupasi mennä viikonloppuna mummin luo.

Että näin meillä. Oma olo on ihan kohtalainen, pari päivää lämpöilin ja yskä iskee puuskittain välillä mutta yleisfiilis ihan ok. Tänään vasta jäinkin Pikun kanssa kotiin kun Rakkain sai järjestymään alkuviikon kotona ololle. Isompi on päiväkodissa, saapi touhuta ja remuta kun itse pääsi jo lenssusta eroon.

Loppuviikolle täytyisi ynnätä ohjelmaan kakun vääntö. Äitiliinille vien viikonlopuksi lahjankorvikkeena, ja täytyisi tietysti keksiä jotain superhyvää kakkuun sisälle ja nättiä päälle. Kyllä se siitä taas syntyy, liitän kuvan mukaan jos muistan :)  Harvemmin nuo meikäläisen tekeleet on kuitenkaan niin kuvauksellisia olleet, maku sitten korvannut senkin puutteen..

Hetken vielä nautin hiljaisuudesta kahvilla höystettynä, veikkaan että ihan pian kuuluu makkarista 'äitii, heräsin - tule jo'.

Auringontäyteistä keskiviikkoa Sinulle,

Terhi.


ps. Rukouksen, pyynnön toivon lähteväksi Hänelle joka asioihin voi vaikuttaa. Pienen pienen pieni ihmisen alku syntyi, paljon ennen aikojaan oli kiire tähän maailmaan. Anna hänelle voimia ja rakkautesi, vanhemmilleen ja sisaruksilleen paljon ymmärrystä ja jaksamista tukea Pientä elämänsä ensi metreistä alkaen. Hengessä olemme mukana, lähellä kun tarvitaan.