..tai tämä nyt on jo lähinnä se 'milloinkaan', nolottaa jo tämä vaitonaisuus. Joku on vain keksinyt laittaa kalenterini vilisemään tuplanopeudella eteenpäin, en ole ehtinyt tännekään ajatuksiani kokoamaan - joten arvata saattaa että ne päässänikin ovat yhtä sekaisin.

Työelämä pyörii mallillaan, haaveilen isommasta tilipussista ja ehkä suuremmista haasteistakin - mutta juuri nyt ovat asiat näin kun ovat. Ainakin teen jotakin oikein kun siitä jopa kehujakin saan, täytyy olla tyytyväinen.

Terveysasiat ovat vielä täysin hämärän peitossa. Lääkärille aikaahan sitä piti saamani jatkotutkimuksiin ja laittoivat jonoon - joten tässä sitä nyt ihmetellään ainakin tammikuulle asti. Toinenkin (joskin pienempi) terveysasia jonossa odottamassa ja olisihan näihin nyt kiva selvyyttä saada.

Mutta pääasia kai on että tällä hetkellä henki pihisee eikä uusia sairaalareissuja ole vaadittu, päivä kerrallaan hipsitään eteenpäin.

Elämä muutoin entisellään. Vihdoin lyöty lukkoon tulevaa muuttoa koskevia suunnitelmia, eli laadittu aikatauluja edessäodottaviin asunnonmyynteihin ja muihin yksityiskohtiin. Ehkäpä siis keväällä jo katselemme isomman asunnon nurkkia, teemme seuraavasta Kodin itsellemme. Tytöt ovat molemmat täällä asumisemme aikana syntyneet ja täällä ensimmäiset askeleensa ottaneet joten asunto on tulvillaan muistoja. Kuitenkin asumme jo nytkin turhan ahtaasti ja neitoset vaativat oletettavasti enemmän tilaa ympärilleen (puhumattakaan meidän leffahuone-haaveestamme), joten rattaat on vihdoin laitettava pyörimään.

Ensin on kuitenkin Joulu. Uskomattoman musta ja lumeton, mutta kuitenkin Joulu. Mikään ei koskaan voi olla ihanempaa kuin nähdä omien lastensa ihastuneet katseet heidän ihmetellessään kynttilöiden liekkien lepastusta, joulukoristeiden kimallusta ja niin - pakettien salaisuuksia. Se on minun Joulussani ehdottomasti parasta. Toiseksi parasta on laittaa vihdoin myöhään Jouluyönä onnelliset tytöt nukkumaan uusissa pyjamissaan, ja viettää pitkä yö Rakkaimman kanssa Jouluasioita jutellen glögin tai viinin äärellä. Vau, kohta se kaikki on taas täällä.

- - -

Nyt on aika etsiä jälleen juhlatamineet esille, sillä pian on aika suunnata päiväkodin joulujuhlaan. Palaan siis lähiaikoina kertomaan miltä vesisateen tunnelmoittama juhla näytti ja tuntui.


Fiilistellen,

Terhi.