Yih kun jäähtyi taas kahvi kamalaksi - mutta menköön. Sylissä pyörii Pikku joten en raaski nyt poistua hakemaan kuumempaa täydennystä.
--

Paketteja on aina ihana saada, ja olikin varsin mukavaista löytää sellainen tänään postin joukosta. Siskokullalle suukot ihanasta paita-ylläristä :), ihan kuin joulu jatkuisi aina vaan.

Niinpä se joulukin meni menojaan. Tytöt olivat haltioissaan kaikesta, ja joulu kotona vain oman perheen kesken oli taas upean rauhallinen. Lunta tietysti kaivattiin mutta löysi se pukki perille ilmankin. Tytöt saivat muunmuassa täydennystä Little People -kokoelmiinsa ja ihania Nalle Puh -leluja, suloiset kylpytakit ja tietysti namiakin.

Minuakin oli pukki taas muistanut aivan liiaksi, ihanista paketeista löytyi mm. upea torkkupeitto ja lahjakortti, sekä lompakko - jospa rahat pysyisi paremmin tallessa ;). Ainiin ja erään joulumuorin brodeeraamat Nalle Puh -keittiöpyyhkeet ja -essu olivat mielettömän ihana yllätys!

Eli paljon ihanaa, kiitos Rakkaimmalle taas uudesta ihanasta joulusta yhdessä. Kuin myös Uuden Vuoden aatto oli varsin mukava raketteineen, herkkuineen ja peleineen.

---

Tämäpä nyt meni vähän tilannekatsauksen puolelle, mutta menköön. Kaikki kun pyörii mallillaan niin mitäpä sitä muuta märehtimään.

Rakkauden ja ilon täyteistä alkanutta vuotta kaikille!

Toivottelee

Terhi (ja Pikku-höpötin sylistä sanoo Moi!)