Se on sitten perjantai, ollutkin jo koko päivän. Piilosta esiin lennähti aurinkokin, eikä taidakaan karata nyt muutamaan päivään - varsin nice.

Koitan nyt liimata itseni tähän penkkiin hetkeksi ja koittaa viimeiseen asti olla hakematta lisää kahvia tyhjänä huutavaan mukiini, on taas piiitkästä aikaa tullut nautittua ihan ylenmääräinen annos kofeiinia yhdelle päivälle. Mikähän siinäkin on, hassua. Välillä miusta tuntuu että suonissa kulkevasta tavarasta on noin 75% kahvia ja loput ehkä sitä mitä pitääkin... rupiaa vaan tässä tulemaan jo vanhaksi kun käy närästämään ilkeästi.

---

Njoo, viikonloppu aluillaan. Huomiselle asiaankuuluvasti piipahdus ylppärijuhlissa ja loput vapaahetkistä menee mitä luultavimmin upeista ilmoista nauttiessa. Taidetaan natisuttaa pihakeinua kyllästymiseen asti tyttöjen kanssa ja tehdä mahottoman monta hiekkakakkua tai -kilpikonnaa.

Maanantaina pääsenkin juttelemaan pienoisesta työmahdollisuudesta, enpä aseta sille sen suurempaa toivonkipinää mutta mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Jos onnetar potkaisee niin luvassa olisi huomattavasti vaihtelevampaa, mielenkiintoisempaa ja fyysisempää työtä - kaukana glamourista mutta sitä nyt en etsikään. Katsotaan, ihmetellään - jos taas saisi innonpilkahduksen aktivoida uusien paikkojen haeskelua enemmänkin.

- - -

Nyt pakenen surffailemaan bittiviidakkoon toisaalle ja toivon juuri Sinulle rattoisaa viikonloppua.

- Terhi