Vielä viikon alussa oletin potevani turvallisesti jo tutuksi käynyttä heinänuhaa - tässähän on jo sopivasti käännytty kesään joten saa kyseinen lenssukin jo iskeä.

Mutta kuinkas sitten kävikään. Hyvin pian kuvaan astui mukaan kurkkukipu, yskä - ja lopulta kuumekin joten tässä sitä taas ollaan. Miksihän ihmeessä kauneimman kesän aikaankin täytyy sairastella?

Eilen jäin vihdoin kotiin, tarve olisi totisesti ollut jo aiemminkin. Nti Sairaanhoitaja määräsi ehdottomasti paljon juomista ja runsaasti jäätelöä - mikäs sen parempi hoitoresepti ;)

Tosin tein tolkuttoman virheen eilen. Hetkisen kun olo tuntui paremmalta päätin vähän siivoilla tuosta ja tästä, kiskoa vähän imuriakin mukana ja pestä vähän pyykkiä... Tuloksena se että iltaan mennessä tunsin mitä kunnon flunssa voi Ihan Oikeasti tarkoittaa.

Eli tänään olen koittanut ihan jopa levätäkin, nukkumiseen asti. Olo on mielettömän puuroinen ja hutera ja pohdin kuinka tästä ikuna selvitään.

Se siis toistaiseksi siitä kuntoremontista, nyt vain odotellaan että pysytään jotenkuten pystyssä pidempään ennenkuin voi harkitakaan lenkille ryhtymistä.

Nyt takaisin vaakatasoon, pidähän SInä vähän parempaa huolta itsestäsi ja vietä mukavainen kesä-viikonloppu :)

- Terhi