Ristikoissa aina sanaa 'tiistai' vastaa sana 'arki' - ja sitähän tämä taas on parhaimmillaan. Hellalla porisee jauhelihakeitto ja tuore leipä nököttää pöydällä valmiina, pian syödään. Vatsatkin taitavat jo kurista kuorossa mutta maltetaanpa vielä hetki ettei tarvitse raakoja perunoita pureskella.

Työympäristössä myllertää kiivaammin kuin koskaan. Porukkaa lähtee kävelemään enemmän ja vähemmänkin vapaaehtoisesti, ja jäljelle jäävät nurisevat huonoista olosuhteista ja tällä hetkellä jopa siitä kenen vastuulle kuuluu roskasäkkien vienti. Ei taida kuulostaa siis sen paremmalta mitä oikeasti onkaan, *huoookaaaaus*.

Ei vaan jotensakin osaa taas ottaa itseään niskasta kiinni ja Hankkia sitä Parempaa Paikkaa Ihan Mistä Vain. Tokihan tuota tulee ilmoitukset selailtua mutta tietäähän tuon ettei ne parhaat paikat ehdi ilmoituksiin asti. Ja jotenkin sitä on saanut niin monesti jo nenilleen näissä hakupuuhissa että aina meinaa maltti unohtua. Missä oi missä se Minun Ikioma ja Maailman Paras paikka odottaa?

No jotain hyvää tässäkin taas eli torstaina saadaankin nauttia vapaapäivästä. Ja tyttölöiset pääsevät piiiiitkästä aikaa tulevana viikonloppuna mummin hoiviin lauantaista sunnuntaihin - saadaan Rakkaimman kanssa luppoaikaa ja ollaan taas ihan ihmeissään.

Mutta tässähän tämä taas tältä erää, annapas vieruskaverille halaus muiskun kera ja vietähän mukavainen arkitiistai :)

- Terhi.