*huoooookaaaaaiseee* se olis sitten ikäänkuin perjantaagen. Nice. Koitetaas pienimuotoisetsi raapia mennyttä viikkoa kasaan.

- - -

Sain jälleen uuden ystävän, tämän:

958125.jpg

Rakkain sanoi sen olevan lahja uuden työpaikan johdosta, oi :) . Nyt vain tehokasta kuvailua ja kenties Pieni Elämäkin saapi osansa. Kiitos.

- - -

Ensimmäinen kokonainen työviikko takana uudessa paikassa. Voi että se tuntuu hienolta, tehdä ihan Oikeasti mielekästä työtä jossa kaiken lisäksi on ihanan haastavia hetkiä joka päivä. Ja kaikista monimutkaisista järjestelmistä ja koodeista huolimatta tunnun oppivan niin nopeasti kuin lupasinkin.

Mitä sitten teen? En taida ihan kokonaan paljastaa ;) - mutta kenties joskus keskustelet kanssani ihan työn merkeissäkin.

Mitä itse työympäristöön tulee - vau. Edellisen 'toimiston' rikkinäiset työtuolit ja ummehtunut ilma on vaihtunut modernin tehokkaisiin työvälineisiin raikkaassa tehotoimistossa. Ei enää klemmareidenlaskentaa ja kaatuilevia luolakautisia atk-järjestelmiä, ei enää pölyisiä hengenvaarallisia sermitekeleitä eikä maailman hitainta kahvinkeitintä.

Ja työporukka, jips. Höpsöjä, tekeviä, osaavia, ihania. Mie sit niin tykkään.

- - -

Nyt Pikku kiskoo hihasta - täytyy kuulemma mennä tanssimaan. Palaan kenties taas (mihinkäs minä katoaisin?).

Vietähän mukava viikonloppu.

- Terhi