...eli taivas kaataa vettä niskaan kuin ämpäristä ja meillä tyttöjenkeskeinen leivontahetki meneillään. Kuten voi kuvitella 2- ja 4-vuotiaita tyttöjä keittiössä sämpyjä pyörittämässä niin touhu kääntyi melko sotkuiseksi, olipa hyvä että tuli aamulla valmiiksi siivottua ;)

Rakkain koluaa kotiseutua kamera ja velipoika mukanaan, jos heidän matkareitilllään on yhtään tällainen keli kuin täällä niin veikkaan että ilta kuluu jonkin läheisen ABC:n kahvimukien äärellä juorutessa.

Toinen lomaviikko alkaa olla lopuillaan, ja tähänastiseen lomarupeamaan täytyy olla varsin tyytyväinen. Paljon on saatu yhdessä olla ja touhuta, ja varsinainen lomareissu siintää vielä edessäpäin. Vielä täytyy pakata muiden matkatavaroiden joukkoon kasapäin pientä ja isompaakin matkaviihdykettä tytöille, ipanat kuin eivät mitenkään älyttömän innostuneita ole tuosta autossaistumisesta koskaan olleet - eikä autoamme vieläkään ole varustettu äänieristetyllä väliseinällä jonka patentti on ollut hakusessa jo pidempään.

Kotimme on vallannut ääretön 'tavaranhävitystornado' - jätesäkkikaupalla on kadonnut vanhoja vaatteita, lakanoita, lehtiä ja mitä vain kaapeista on irronnut. Kaikki tämä johtaa kenties jo piankin lähitulevaisuudessa odottavaan muuttoon kunhan Se Oikea Koti osuu kohdalle.

Monia ehdokkaita on jo katsastettu, ja yllättävää kyllä valinnanvaraa löytyy. Vaikka tuntuu äärettömän haikealta jättää tämä asunto taakseen (tässä on sentään odotettu, ja ensihätään alkuunkasvatettu kaksi ihanaa tyttöä, koettu monenmoista pientä ja suurta) - on se silti niin luksusta saada jokunen lisäneliö ympärilleen. Ympäristö tuskin muuttuu kovin järisevästi mutta pieni muutos siihenkin on vallan paikallaan.

Kaiken tämän tohinan keskellä tuntuu jäävän taas liian vähän aikaa vain olla Rakkaimman kainalossa, siinä ihan lähellä. Onneksi asia on kutakuinkin tietoisuudessa ja sille yritetään saada muutosta piankin. Tärkeää vain tällä hetkellä hössöttää yhteiseksi hyväksi ja saada asioita eteenpäin sopivan sutjakkaasti.

Huuh, nyt kutsuu hellanvierus ja jo liikaakin kohonneet sämpyt - pian saadaan taatusti tuoretta hyvää. Mukavaa kesäpäivää Sinulle,

Terhi.