Voihan naatti. Olo. Viluttaa, väsyttää, äsh. Täytynee taas etsiä kaikki mahdolliset vitamiinit ja eliksiirit että edes hitunen virtaa löytäisi tiensä tähän virttyneeseen varteen. Heh.

Ehkä joskus voisi oppia kuuntelemaan olotilaansa tarkemmin; jos olo on kipeä - tai enteilee tulevaa potemista - täytyy jo siinä vaiheessa laittaa tehokas stoppi kaikelle touhuamiselle. Nimenomaan Ei niin että pään tuntuessa kaikkein tukkoisimmalta aletaan järjetön leipominen ja kämpän kiillottaminen. E-ei. Tässä sitä nyt taas saa ihmetellä miksei olo jo helpota.

...ja huutava vääryys, appelsiinit on loppu!

- - -

Männäviikonlopun ikäänkuin-tupaantuliaiset menivät omalla painollaan varsin lupsakkaasti. Tytöt saivat ihania tyttömäisiä asioita huonettaan koristamaan, ja me paljon pientä kivaa. Pääasia että kaikki viihtyivät ja kävivät - tai ainakin melkein kaikki. Iso osa uteliaita sukulaisia ja ystäviä vielä poikkeamatta, eiköhän tässä ehdi vielä.

Koti tuntuu edelleen niin Kodilta, ei voi kuin ihmetellä miten oikein kaikki järjestyi. Kiitos nykyajan ja Winnerin, sisustusuunnitelmienkin laatiminen on monipuolisempaa ;D

- - -

Takaisin ruotuun, pidähän itsestäsi huolta.

- Terhi